Kingdom Come: Deliverance se dočká filmové, nebo seriálové adaptace na Netflixu

Sponzorované odkazy:

Kingdom Come: Deliverance se dočká filmové, nebo seriálové adaptace na Netflixu

Hra Kingdom Come: Deliverance od českého vývojářského studio Warhorse pod vedením Dana Vávry se kromě velkého prodejního úspěchu tří milionů prodaných kopií odkoupením studia společností Deep Silver a následným umístěním do Xbox Game Pass a zdarma v Epic Game Store. Se dočkalo dalšího uznání a povšimnutí bývalého šéfa Netflixu Erica Barmacka a samotného Netflixu.

Souboje a příběh jsou hlavní doménou hrySouboje a příběh jsou hlavní doménou hry

Jelikož právě bývalý šéf Netflixu Eric Barmack ve spolupráci s Warhorse Studios připravuje hranou adaptaci Kingdom Come: Deliverance. Bohužel se zatím nevíme, jestli se jedná o seriál, nebo film, ale osobně bych to viděl spíše na seriál, jelikož to je stále hlavní doménou Neftlixu.

O vývoj se stará studio Wild Sheep Content ve spolupráci s Warhorse Studios a producenty jsou Eric Barmack a generální ředitel Warhorse Martin Frývaldský. Tito dva nyní začali shánět potenciální herce a režiséry, tak snad brzy zjistíme více.

Článek Kingdom Come: Deliverance se dočká filmové, nebo seriálové adaptace na Netflixu byl publikován 11. října 2020 v 00.00 v rubrice Novinky. Autorem článku je Matěj Pejsar. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...