Hry na PS4 jako skvělý vánoční dárek

Hry na PS4 jako skvělý vánoční dárek

Čím potěšit někoho, kdo si rád odpočine u PlayStationu? Přece novou hrou! Poradíme, jaké jsou v kurzu letos, abyste věděli, co máte koupit pod stromeček, případně co přibalit k PlayStationu 4, pokud se chystáte darovat přímo ten.

Stále nevíte, co vybrat k Vánocům? Hry na PS4 jsou skvělým dárkem pro všechnyStále nevíte, co vybrat k Vánocům? Hry na PS4 jsou skvělým dárkem pro všechny

Jestliže plánujete darovat hru, předem si zjistěte, jaké hry již obdarovaný doma má. Je totiž možné, že ty největší hity už má dohrané. Proto vám představíme i některé méně známé hry na PS4 .

Must have: GTA a Spider-Man

Jestli jsou nějaké herní tituly, který by měl mít doma skutečně každý hráč, pak jde o:

GTA V Premium Edition: GTÁčko se hrávalo už za dávných časů, kdy ještě herní konzole nebyly a hráči si mohli užívat herní světy maximálně tak na počítači. Je až podivuhodné, že si tato hra drží obrovskou popularitu dodnes. Dokonale promyšlený obrovský svět, hraní za více postav a převtělování, nový způsob vyprávění příběhu, možnost investovat nakoupené peníze do filmového průmyslu. Super jízdní flotila zahrnující vrtulníky, čtyřkolky a jízdní kola, vedlejší questy kromě toho hlavního. Tohle jsou lákadla GTA PS4 ve verzi 5 Premium Edition, kterým hráči určitě neodolají.

Spider-Man Miles Morales: Klasického Spider-Mana mají všichni obehraného. Nedá se to však říct o novince Miles Morales. Jejím hrdinou je právě teenager Miles Morales, který následuje Petera Parkera a zachraňuje New York. Miles má skvělé výbušné síly, hromadu dovedností, lákavý je i zasněžený svět, v němž se pohybujete. Tento nový Spider Man PS4 je na Vánoce jasnou volbou. K dispozici je samozřejmě i v češtině.

Aktuálním lákadlem je hlavně CyberPunk 2077

A co dalšího? Máme i jiné tipy:

CyberPunk 2077: Kdo žije aspoň trochu online, ten nemohl název novinky přeslechnout. Toto polské dílo kolem sebe strhlo doslova lavinu. Hrdinou je nájemný zločinec, který hledá nesmrtelnost v ulicích Night City. Hra nejspíš ještě není úplně dokonalá, respektive podle hráčů je doslova plné chyb a mnohdy úsměvných (nečekané množství sexuálních pomůcek, o které zakopáváte na ulici). Vývojáři ale vše rychle opravují. CyberPunk 2077 je něco, co musíte vyzkoušet!

Brzy se dočkáme nového Hitmana

Jistě narazíte i na spoustu jiných lákavých her. Někoho zláká Minecraft, dalšího Harry Potter nebo Avengers. Na jaře se prý můžeme těšit na Hitman 3 . Hry na PS jsou prostě nesmrtelným dárkem, každý rok vychází nové herní tituly, takže je můžete darovat stále dokola. A stále s úspěchem.

Článek Hry na PS4 jako skvělý vánoční dárek byl publikován 29. prosince 2020 v 12.15 v rubrice Hry. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...